> Home > mLorencic

mLorencic

Hitro in enostavno naročanje preko aplikacije

Naročite gradbeno orodje, stroje in vgradne materiale iz udobja svojega pametnega telefona. Hitro, preprosto in zanesljivo.


Naložite aplikacijo danes!

> Google Play

> App Store

Spoznajte našo inovativno aplikacijo za naročanje gradbenih orodij, strojev in vgradnih materialov. Aplikacija bo postala, vaš idealen partner za hitro, enostavno in varno naročanje neposredno iz udobja vašega pametnega telefona! Ne glede na to, ali ste lastnik manjšega gradbenega podjetja, obrtnik ali trgovec, smo tukaj, da vam olajšamo vaše delo in naredimo vaše gradbene projekte še bolj uspešne.

Naša aplikacija vam nudi vse, kar potrebujete na enem mestu, brez potrebe po čakalnih vrstah in iskanju potrebnega blaga v trgovinah. Sedaj lahko brskate in naročate široko paleto visokokakovostnih izdelkov iz udobja svojega doma ali delovnega mesta.

Preprosta in intuitivna navigacija po naši aplikaciji naredi postopek izbire izdelkov preprost in učinkovit. Kategorizirani izdelki, podrobni opisi, slike in prikaz stanja oz. zaloge, vam nudijo vse informacije, za izbiro gradbenega orodja, strojev in vgradnega materiala, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Ne glede na to, ali iščete električna orodja, ročna orodja, gradbene stroje ali materiale, kot so profili, mobilne ograje ali gradbeni odri, vam bo naša aplikacija, zagotovila široko paleto visoko kakovostnih izdelkov.

Naročanje je preprosto in intuitivno - brez potrebnih navodil. Željene izdelke lahko dodajte v košarico in z nekaj preprostimi koraki zaključite naročilo. Brez zamudnih papirnatih obrazcev ali telefonskih klicev - samo nekaj klikov na zaslonu in vaše naročilo je poslano. Naša aplikacija je zasnovana tako, da vam omogoča hitro, varno in priročno naročanje gradbenega materiala in orodja.

Ponujamo vam prilagodljive možnosti dostave. Vaše blago lahko varno dostavimo na vaš naslov in poskrbimo, da bo prispelo pravočasno in v brezhibnem stanju. Nudimo vam tudi možnost osebnega prevzema blaga v naši poslovalnici v Mariboru - Hoče in Ljubljani. Izberite možnost, ki vam najbolj ustreza, za ostalo pa bo poskrbela naša zanesljiva in strokovna ekipa, usposobljena za hitro obdelavo vaših naročil.

Ne izgubljajte časa in energije z iskanjem po različnih trgovinah ali čakanjem v vrstah. Prenesite si našo aplikacijo in vstopite v svet preprostega, varnega in učinkovitega naročanja gradbenih orodij, strojev in materialov. Postanite del naše rastoče skupnosti zadovoljnih uporabnikov in doživite revolucijo v gradbeništvu.

Lorencic - Tehnika & servis za gradbenega profesionalca! 

Lorencic Katalog

Prelistaj katalog ali ga prenesi na svoj računalnik

Virtualni katalog

Strokovno svetovanje

Stojimo Vam na razpolago

Lokacije

Lorencic storitev najema

Oprema Lorencic pri najemniškem servisu

Najem opreme

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen