> Home > O podjetju > Skupina

Skupina

Smo hčerinsko podjetje holdinga Schmid Industrie. Kaj na prvi pogled izgleda kot skupina brez obraza, je pravzaprav družinsko podjetje z impresivno zgodovino in razvojem. Ustanovitelj KR Friedrich Schmid je od leta 1970 uspešen podjetnik z jasno filozofijo: Uspešno podjetje potrebuje namensko in dobro usposobljeno osebje, kot tudi inovativne in kakovostne izdelke. Poleg tega so nepogrešljivi tudi trdni temelji podjetja.

Vse dejavnosti morajo v središče postavljati ljudi, imeti spoštovanje do narave ter odgovorno uporabljati dragocene vire.

S temi načeli in velikim poslovnim čutom je Friedrich Schmid nenehno širil svoje poslovanje in ga leta 1997 združil pod okriljem skupine Schmid Industrie Holding. Danes skupina obsega več kot 90 podjetij in strateških naložb v številnih evropskih državah in na Kitajskem.

Od leta 2009 z mag. Robertom Schmidom operativno poslovanje vodi druga generacija. Kljub velikosti ima holding še vedno lastnost družinskega podjetja. Stranke in partnerji dobijo največjo možno podporo in individualno pozornost. Znotraj podjetja pa timski duh in timsko delo uživata največji pomen.


 

Lorencic Katalog

Prelistaj katalog ali ga prenesi na svoj računalnik

Virtualni katalog

Strokovno svetovanje

Stojimo Vam na razpolago

Lokacije

Lorencic storitev najema

Oprema Lorencic pri najemniškem servisu

Najem opreme

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen