Naša vizija

Poslovna znamka Lorencic pomeni tehniko in servis za gradbince!

Podjetje Lorencic je vodilni trgovski koncern za gradbince v CEE državah (Centralna in vzhodna Evropa). V skupini Lorencic je trenutno 35 poslovnih enot v 9 državah. Naša naloga je, težavno in zamudno delo na gradbišču, zamenjati z moderno tehnologijo in kvalitetnim servisiranjem v vseh pogledih.

Poleg kompletne ponudbe gradbenega materiala, strojev, naprav in storitev, so za uspeh, odgovorni predvsem zaposleni podjetja.

Dipl.-Ing Walter Pacher, CEO Lorencic

Hitra nabava in dostava, odlična kvaliteta in poštena cena, so naša moč in prednost pred konkurenco.

Podjetje Lorencic ima potrebne prodajne površine, decentralno organizacijo, geografsko pokritost tržišča, veliko individualno avtonomijo in strokovne kadre. Kolikor je mogoče decentralna in kolikor je potrebno centralna organizacije našega podjetja je deviza za naš uspeh. Poslovne enote so organizirane kot lokalni servisni centri. Tako lahko bolje razumemo potrebe kupcev v celotni CEE regiji (centralna in vzhodna evropa). Naša želja je postati prvi sogovornik pri naših kupcih, zato si prizadevamo za:

  • zaupanje
  • fleksibilnost
  • željo po uspehu
  • odgovornost pri delu

To so temelji in osnovna načela naše poslovne filozofije, po katerih se ravnajo vsi zaposleni. Naši zaposleni v vseh poslovnih enotah so prepoznavni po svoji kompetentnosti, hitrem odzivu in servisiranju vseh potreb stranke. Pogoj za izpolnitev naše poslovne filozofije je strokovno tehnično znanje in to tudi imamo. Naši odnos do Kupcev, Dobaviteljev in Sodelavcev se kaže v iskrenosti, poštenosti, angažiranosti in odgovornosti.

Business Mission

Znamka Lorencic je znak za tehniko in servis za gradbene profesionalce!

Kot mednarodno vodilno trgovsko in storitveno podjetje ponuja LORENCIC obsežno paleto izdelkov in izvrstno svetovanje.

Zaradi najvišje možne usmerjenosti k izdelkom in svetovanju smo prva kontaktna oseba za svoje stranke. Temelji za to so naša kvaliteta delovanja, naše odlično strokovno znanje in naša strokovna pristojnost.

Prodaja, servis, popravila in najem izvajamo preko lastnih servisnih centrov.

Do naših izdelkov in storitev je možno priti hitro in udobno.

Zaradi dolgoletnih izkušenj in bližine predstavljamo strankam varnost in zaupanje.

Naš odnos do strank, dobaviteljev in zaposlenih je iskren, poln truda in pripravljenosti za odgovornost.

Največjo pozornost pri delovanju posvečamo medsebojni podpori in prijaznosti. Vsak posameznik s svojim profesionalnim delovanjem prispeva svoj pomembni delež k celotnemu uspehu.